< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=220129893951863&ev=PageView&noscript=1" />

Orderpicker

Ben jij gek op fashion, gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met sieraden, mode en accessoires te maken heeft? Dan ben jij misschien wel de Orderpicker die wij zoeken!

Orderpicker

Vanwege groeiende verkopen zoeken wij een nieuwe en actieve collega-orderpicker die nauwkeurig en efficiënt werkt, die binnen ons jonge team graag de handen uit de mouwen steekt, enige kennis van computer software heeft vanwege het geautomatiseerde systeem en die ervan houdt om in beweging te zijn. 

Je pickt de artikelen, maakt de bestelling klaar voor verzending en meldt deze aan bij de verzendpartner. Daarnaast hou je de voorraden bij en indien een artikel is uitverkocht, kijk je of we nog voorraad hebben in ons centrale magazijn en deze vul je dan aan in het webshop magazijn. Je zorgt ervoor dat alle artikelen makkelijk vindbaar zijn en dat de voorraad overeenkomt met de online voorraad. Daarnaast zorg je ervoor dat het altijd netjes en opgeruimd is.

Deze functie is bedoeld voor 40 uur per week, maar kan desgewenst ook parttime ingevuld worden en kan worden uitgevoerd op doordeweekse dagen, maar eventueel ook in de weekenden. Het werk gaat altijd door!

Over Yehwang

Yehwang Product Imports International is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires. Sinds 2002 zijn wij gevestigd in Ede en inmiddels zijn we één van de grootste B2B fashion groothandelaren in Nederland geworden. Loop een willekeurige sieraden- of kledingwinkel binnen en onze items zijn hier zeer waarschijnlijk te vinden!

Yehwang heeft meer dan 89.000 trouwe klanten wereldwijd en we verzenden naar meer dan 50 verschillende landen. Onze visie is om trendy producten tegen aantrekkelijke prijzen en perfecte service aan al onze klanten te bieden.

Dit ben jij

. je hebt MBO+ denkniveau

. je bent pro-actief en denkt mee over hoe het magazijn verbeterd zou kunnen

 worden

. je bent een positief ingestelde persoon, je werkt nauwkeurig en je kan goed 

 prioriteiten stellen

 . Je spreekt Nederlands

Dit bieden wij 

. Per direct een actieve functie voor 32-40 uur per week

Een afwisselende functie met brede werkzaamheden 

. Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen

. De mogelijkheid om binnen een jong team mee te groeien met het bedrijf

. Een mooie korting van 30% op al onze producten

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie en salarisindicatie o.v.v. Orderpicker naar Irma@Yehwang.com.