Bedrijfsomschrijving

Yehwang Products Import International is gespecialiseerd in de productie en verkoop van sieraden en accessoires binnen Europa. Wij zijn een informeel bedrijf met een platte structuur en hebben op dit moment per direct een geheel nieuwe functie beschikbaar voor een logistiek manager. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/, de functie zal zijn op ons hoofdkantoor in Ede.Functieomschrijving

Ons bedrijf is opgericht in 2002 en sindsdien is ons aantal SKU’s toegenomen tot zo’n 30.000.

Het magazijn is enorm gegroeid maar is toe aan een reorganisatie, zowel de fysieke inrichting als de procesinrichting. Deze reorganisatie zal in de nabije toekomst van start gaan. Het zal jouw taak zijn dit project te leiden.

Daarnaast zul je verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken: de ontvangst van goederen, het voorraadbeheer en het verzenden van alle orders. Ook zul je het team van logistiek medewerkers aan gaan sturen. Er zijn in ons magazijn grote stappen te maken op het gebied van warehouse management en de huidige werkprocessen.

We zijn op zoek naar een ervaren logistiek manager die stevig in zijn/haar schoenen staat en die ervaring heeft met het reorganiseren en optimaliseren van een magazijn en logistieke processen en die

daarnaast ook weet hoe je mensen motiveert en aanstuurt.


Functie-eisen:

- Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring in een soortgelijke functie

- Afgeronde HBO opleiding op het gebied van logistiek

- Pro-actief, pragmatisch ingesteld en stressbestendig

- Je bent gedreven om processen altijd te verbeteren om kwaliteit en efficiency te verhogen


Wij bieden

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten en een jong team om te enthousiasmeren voor nieuwe ontwikkelingen!

Enthousiast geworden? Stuur je cv met motivatie o.v.v. Logistiek Manager naar info@yehwang.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. We willen ons klantenbestand nog verder uitbreiden en onze bestaande klanten nog betere service bieden en daarvoor zijn we op zoek naar jou! We hebben op dit moment per direct een geheel nieuwe functie beschikbaar als Sales Agent. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.Functieomschrijving

Als Sales Agent zul je nieuwe klanten gaan werven binnen Nederland en België. Yehwang’s voornaamste verkoopkanaal is de online winkel waar we zo’n 30.000 verschillende producten verkopen. Daarnaast hebben we ook een Private Label afdeling voor klanten die geïnteresseerd zijn in producten onder hun eigen label. Naast het aantrekken van nieuwe klanten voor de online winkel en de Private Label afdeling zul je de relatie met al bestaande klanten versterken en uitbouwen.

We zijn op zoek naar een ervaren sales agent die samen met onze binnendienst collega het klantenbestand van Yehwang gaat vergroten en zorg zal dragen voor de optimalisatie van de klanttevredenheid.Functie-eisen:

- Minimaal 3 jaar werkervaring in een zelfstandige sales functie.

- Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.

- Ervaring in de B2B fashion branche en bekend met de B2C fashion branche.

- Pro-actief, zelfstartend vermogen en commercieel ingesteld.

- Je bent collegiaal, zelfstandig en flexibel.

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.Wij bieden

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een uitdagende nieuwe functie waar je veel eigen input in kwijt kunt!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. Sales Agent naar info@yehwang.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Bedrijfsomschrijving:

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Al onze fotografie en video shoots worden in onze eigen studio gedaan of we werken met shoots op locatie. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.


Stage:

Wij bieden jou een uitdagende, praktijkgerelateerde stage met als focus het helpen bij de gehele productie van foto shoots. Je krijgt een actieve rol in het ondersteunen van onze fotograaf en videograaf, met de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk en je krijgt daarbij natuurlijk voldoende verantwoordelijkheid. Je krijgt te zien hoe het achter de schermen allemaal aan toe gaat en jij bent hier een onderdeel van. Heb je ervaring met video shooting en editing dan zijn we helemaal enthousiast over je want dan kan je ook meteen onze video content creator assisteren bij video shoots en het bedenken van content.

Werkzaamheden (onder andere):

· Je biedt ondersteuning voor onze fotograaf;

· Je bent te vinden in de studio of ga je aan de slag op locatie;

· Je draagt zorg voor het voorbereiden van fotoshoots;

· Je helpt bij beeldbewerking;

· Je spot modetrends en verzamelt inspiratie en ideeën om altijd up to date te blijven;


Wij vragen:

· Minimaal MBO denk- en werkniveau;

· Beheersing van Photoshop en Premiere Pro;

· Je beheert Nederlands perfect, Engels is een (grote) pre;

· Je bent leergierig, pro-actief, flexibel, kan zelfstandig werken en weet van aanpakken.

· Je kan snel schakelen;

· Kennis en/ of liefde voor fashion.


Wij bieden:

· Een passende stagevergoeding;

· Korting op onze gehele collectie;

· Een leerzame stageplaats met veel verantwoordelijkheden en zeker ruimte voor eigen initiatief;


Periode:

Deze vacature geldt het hele jaar door gedurende de stageperiodes.Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@yehwang.com onder vermelding van Stagiair Fotografie/Video

Bedrijfsomschrijving

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. Graag willen we ons kleding segment verder uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een ervaren inkoper die voor ons de nieuwe collecties gaat samenstellen en inkopen. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.


Functieomschrijving

Als Buyer Womenswear zul je geheel verantwoordelijk zijn voor het kledingsegment binnen Yehwang en je zal met je kennis van de modetrends en de productieprocessen er zorg voor dragen dat er meerdere collecties per jaar worden samengesteld en worden ingekocht. Je zal de in te kopen producten sourcen en ontwikkelen en zorgt ervoor dat de kleding op het juiste moment geleverd wordt. Daarnaast beheers je de voorraden, plaatst (herhaal)inkooporders, monitort het productaanbod constant en bouwt het verder uit. Je hebt passie voor de laatste trends en kunt deze vertalen naar een juist productaanbod. Je werkt intensief samen met de sieraden/accessoires inkoper en met de collega’s van marketing en sales.

Functie-eisen:

- Minimaal 3 jaar werkervaring in een womenswear buyer functie.

- Relevante opleiding op HBO niveau.

- Je hebt ervaring binnen de fast fashion branche.

- Je hebt goede kennis van de markt en productie- en inkoopprocessen.

- Je bent pro-actief en resultaatgericht.

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Chinees is een pré.Wij bieden

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een uitdagende nieuwe functie waar je veel eigen input in kwijt kunt!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. Buyer Womenswear naar info@yehwang.com.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door.
Binnen onze eCommerce afdeling zijn we op zoek naar een hands-on marketing & communicatie stagiair. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op
https://nl.yehwang.com/.

Wat ga je bij ons doen?

Onze marketing afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het regelmatig updaten van de foto’s en tekst op onze websites, het creëren van wekelijkse nieuwsbrieven, het opzetten van promotionele acties, het beheren van de social media account, het bedenken van live streams, het organiseren van foto shoots en nog veel meer! Heb jij zin om de mouwen op te stropen en als marketing & communicatie stagiair volledig mee te draaien in ons team? Doordat we een klein team zijn, krijg je bij ons de kans allerlei aspecten binnen de marketing in praktijk te ervaren en dat met de juiste begeleiding.

Wie zoeken wij:

- je doet een opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Media.

- je bent commercieel gericht.

- je schrijft vlot en foutloos.

- je hebt een hands-on, pro-actieve mentaliteit.

- je kan goed overweg met Adobe Photoshop & Indesign.

- je kunt goed zelfstandig werken, plannen en prioriteiten stellen.

- je wilt ervaring op doen in verschillende aspecten.

Wat bieden we?

Een stage voor 40 uur per week, een stagevergoeding (nader te bepalen), en een mooie korting op onze producten!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. stage Marketing & Communicatie naar info@yehwang.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij?

Yehwang is een groothandel in sieraden, accessoires en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Ede. Daarnaast hebben we een showroom in het WFC in Amsterdam en hebben wij nog enkele kantoren in China. Ons bedrijf is opgericht in 2002 en de laatste jaren maken we een enorme groei door. We willen ons klantenbestand nog verder uitbreiden en onze bestaande klanten nog betere service bieden en daarvoor zijn we op zoek naar jou! We hebben op dit moment per direct een functie beschikbaar als Private Label Manager. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je kijken op https://nl.yehwang.com/.Wat ga je doen?

Als Private Label Manager zul je binnen de Private Label afdeling gaan werken en vanuit kantoor nieuwe klanten gaan werven binnen Nederland en de rest van Europa. Naast het aantrekken van nieuwe Private Label klanten zul je de relatie met al bestaande klanten versterken en uitbouwen. Je zal zorgdragen voor het gehele orderproces; van het aandragen van ideeën en het maken van offertes tot aan levering van de producten bij de klant. Het is van belang dat je nauwkeurig werkt, goed het overzicht over alle lopende aanvragen en orders kunt behouden en dat je helder kunt communiceren naar klanten en fabrikanten.

We zijn op zoek naar een ervaren Private Label manager die samen met onze buitendienst collega het klantenbestand van Yehwang gaat vergroten en zorg zal dragen voor de optimalisatie van de klanttevredenheid en het verhogen van de Private Label omzet. Je zult rapporteren aan de General Manager.


Wie zoeken wij?

- Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare sales functie.

- Je hebt HBO werk- en denkniveau.

- Ervaring in de B2B fashion branche.

- Pro-actief, zelfstartend vermogen en commercieel ingesteld.

- Je bent collegiaal, zelfstandig en flexibel.

- Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig en procesmatig.

- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

- Je hebt een uitstekende beheersing van het Office pakket zoals Excel, Word en

PowerpointWat bieden wij?

Per direct een fulltime functie voor 40 uur per week, een mooie korting op onze producten, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een uitdagende functie waar je veel eigen input in kwijt kunt!

Enthousiast geworden? Stuur je CV met motivatie o.v.v. Private Label manager naar info@yehwang.com.

Correo electrónico:

helpdesk@yehwang.com

Teléfono:

Ede: +31 (0)318 668 171

De lunes a viernes, 9:00 - 17:00

¡O llama o chatea con nosotros a través de WhatsApp

Amsterdam showroom: +31 (0)20 4177155

Oficina central (no es nuestra dirección física):

Galvanistraat 90
6716 AE Ede
Países Bajos

Visite nuestra sala de exposición: World Fashion Centre (WFC)

Koningin Wilhelminaplein 29 Toren 3 - 1ste verdieping 1062 HJ Ámsterdam
Países Bajos
Teléfono: +31 020 417 7155

Horario de apertura

De lunes a viernes: 08.30 - 17.00
Domingo: 09:00 - 13:00

IVA: NL8225.27.789.B01

Número de Registro Mercantil. 50060570

APP
DESCARGUE LA APP PARA DISFRUTAR de un cupón DE 5 €
€5
DE DESCUENTO
Android
iPhone
Yehwang hace uso de cookies y otras tecnologías similares. Utilizamos estas cookies para que pueda cursar sus pedidos de forma más fácil y personalizada. Además, nos permiten a nosotros y a terceros rastrear su comportamiento online en nuestra página web y posiblemente otras. De este modo, tanto nosotros como terceros podemos adaptar los anuncios y otros contenidos a sus intereses. Al seguir navegando en el sitio web, se considerará que usted da su consentimiento a ello. ¿Quiere saber más o ajustar la configuración de las cookies? Entonces lea nuestra política de privacidad.
OK